Dejt på restaurang Corner i Göteborg

Oavsett om det är första dejten, andra dejten eller 543:e dejten så är Corner en perfekt restaurang att besöka.

Är det första dejten så är det trevligt att ta något gott att dricka i baren och utmana varandra i shuffleboard eller elektronisk dart. Se hur dejten reagerar när tävlingsnerverna sätter in och slipp pressen att ständigt komma på nya samtalsämnen när spelet är i fokus.

I vår elektroniska dart finns flera olika spel så se hur många ni hinner testa innan kvällen är slut. Här kommer även ett bra tillfälle att fråga om en revansch senare på kvällen eller för en senare dejt.

Första, andra eller tredje dejten

Har ni varit på dejt tidigare eller om dejten rullar på bra så kan ni slå er ned i restaurangen och njuta av maten. På Corner erbjuder vi en avslappnad och mysig miljö så förhoppningsvis blir dejten en trevlig upplevelse och inte jobbigt stel. Förutom god mat har vi flera goda amerikanska och italienska viner, ett brett gin- och ölsortiment med flera lokala öl samt trevliga drinkar med en twist.

Om vädret tillåter så rekommenderar vi att ni även vår trevliga uteservering. Njut av solen och titta på allt folk som passerar vid Korsvägen.

För er som varit tillsammans länge kan det vara kul att komma ut och titta på folk, få kvalitetstid tillsammans över en middag och göra något kul ihop genom att testa något av spelen.

Kom förbi spontant eller boka dejten hos oss!