Uteservering i Göteborg – precis vid Korsvägen

Välkommen till vår uteservering i Göteborg, mitt på Korsvägen. Här, bredvid Liseberg och evenemangsstråket, kan du njuta av goda fatöl och lokala öl, viner och drinkar med en twist. Hungrig? Vi serverar bland annat stenugnsbakade pizzor, burgare och sallader. Flera rätter passar dessutom perfekt att delas.

Sväng förbi på en aw med kollegorna eller möt upp vännerna här för en trevlig stund på helgen. Här har ni ett bra solläge och kan slå er ned och njuta av den härliga stämningen

En solig uteservering i Göteborg

Finns det något härligare än att slå sig ner på en mysig uteservering och njuta av solen? Vår uteservering är enkel att svänga förbi när du passerar Korsvägen och här kan du njuta av både solen och av att titta på alla förbipasserande.

Testa någon av våra lokala öl eller goda drinkar med en twist. Eller varför inte ett glas vin eller bubbel i solen.

Självklart har vi goda alkoholfria alternativ och när hungern smyger sig på så kan du beställa ut maten till uteserveringen. Vad säg som en krispig pizza eller en fräsch sallad? Se hela vår meny här.

När solen går ner är du välkommen in för att slå dig ner i vår trevliga bar eller restaurang. Vi har även shuffleboard och dart att roa sig med. Ta med vänner och familj och kom och häng på Corner.