Barhäng på Korsvägen

Välkommen till Corner

Välkommen till Corner

Välkommen in och njut av god dryck! Amerikanska och italienska viner, goda öler på fat, lokala öl och drinkar med en twist.
Varje fredag är det after work: Finally Friday med bättre priser i baren.

Här erbjuder vi även flera aktiviteter såsom shuffleboard och dart.
När vädret tillåter öppnar vi upp vår uteservering.

Bar vid Korsvägen i Göteborg

Corner är en bar som ligger vid Korsvägen i Göteborg. Hit kan du komma för att njuta av goda drinkar med en twist, vårt breda ölsortiment av lokala öl eller ta att gott glas vin eller bubbel. Vi har två barer på Corner och flera trevliga ställen att slå sig ner på.

Besöker du oss en fredag så har vi aw-priser i baren och livemusik, vilket är trevligt att ta del av. Är du sportintresserad så har vi flera skärmar vid den övre baren där du kan se på direktsänd sport. Är du här för kvalitetstid med en kompis eller med en dejt så har vi lugnare delar att slå sig ner vid. Eller varför inte bara ta något gott att dricka i baren och titta på folk som passerar utanför.

Känner du för att hitta på något så har vi både shuffleboard och dart som ni kan spela. Vår elektroniska dart innehåller flera olika spel så det finns en hel del att gå igenom.  Om hungern smyger sig på så är det bara att slå sig ner och beställa lite god mat eller snacks.

Corner är en trevlig bar med härlig stämning och här finns något för alla!

 

Livemusiken på Finally Friday tar en paus och är tillbaka igen fredagen den 27 januari men aw-priserna fortsätter som vanligt.