After work på Corner i Göteborg

Finally Friday - varje fredag med bättre priser i baren

Finally Friday - varje fredag med bättre priser i baren

Upplev fredagskänslan hos oss

Du missar väl inte ’Finally Friday’ här på Corner. När det är dags att runda av arbetsdagen, ta med kollegorna och vänner och kom till oss på Corner. After work-priser i baren på utvalda öl och bubbel 16.00-19.00. Kom förbi och fira fredagen – när vädret tillåter blir det dessutom häng på vår uteservering mot Korsvägen, mitt i Göteborg.

P.S Passa på att även utmana dina vänner på en omgång dart eller shuffleboard.

Hungrig?

Boka även in kvällens middag. Vår meny är inspirerad av de centrala delarna av New York där sydeuropeiska smaker möter det nordamerikanske bullret.

Boka bord

Är ni ett större gäng som vill boka in en kväll tillsammans? Corners Sharingmenyer passar sällskap från 8-80 personer.
Läs mer här >>

AW i Göteborg för vänner och kollegor

En After Work är ett bra och avslappnat sätt att umgås på som bjuder in till både samtal och aktiviteter. Kanske har du och kollegorna något att fira? Eller vill ni bara umgås över ett glas? Att ha kul med sina arbetskamrater och vänner är såklart viktigt både på och utanför kontoret. En After Work är också ett utmärkt sätt att umgås med kompisgänget och snacka om veckan som har gått.

Vi på Corner erbjuder en mysig miljö och härlig stämning med god mat, extra bra priser i baren och roliga aktiviteter att utmana kollegor och vänner i. Sväng förbi på fredag och snacka över en öl eller två. Det finns tilltugg så som smaksatta popcorn eller charkbricka – för den riktigt hungrige erbjuder vi burgare, pasta, pizza eller sallad.

Välkommen till Corner på er nästa After Work i Göteborg!