Fira nyår hos oss

Corner - Fueled by Holy Smoke BBQ

Corner - Fueled by Holy Smoke BBQ

På Corner – Fueled by Holy Smoke BBQ firar du in det nya året i en restaurang där rök och eld sätter tonen.
Fira med goda vänner, fest, god mat och dryck.  Här kan du fira hela dagen.
Vi erbjuder nyårslunch burger-style på dagen och på kvällen en nyårsmiddag, en sharingmeny, i 4 serveringar.

När kvällen närmar sig tolvslaget ökar vi volymen och i baren laddas det upp med god dryck.
Vi har öppet 12.00-01.00. I baren är du välkommen på drop-in.

Line

Nyårslunch Burger style

Vi serverar från vår nyårslunch 12.00-16.00.

Boka Burger lunch

Smoked Aubergine Burger 245:-
Smoked aubergine / Carolina sweet slaw / Pickles / BBQ sauce / Sweet bun / Crispy fries
0,32 kg CO₂e*

Crispy Smoky Chicken 245:-
Smoked & deep-fried chicken / Buttermilk mayo / Lettuce / White onion / Pickles / Sweet bun / Crispy fries
0,91 kg CO₂e*

Cheeseburger 245:-
Ground beef patties / Pickled cucumber / Cheddar cheese / Chipotle mayo / Sweet bun / Crispy fries
6,50 kg CO₂e*

Top of your lunch – Onion rings & dip 20:-

King Size  265:-
Shrimps / Rye bread / Egg / Mayonnaise / Lettuce
3,53 kg CO₂e*

För barn erbjuds Kids Burger samt Kids Size räkmacka.

Line

Nyårsmiddag

Fira årets sista dag här på Corner – Fueled by Holy Smoke BBQ! God mat & härlig stämning. Kvällens meny är en 4 rätters sharingmeny.
Vi erbjuder två sittningstider, ankomst kl 18.00 (till 20.00) eller ankomst 20.30.

Boka nyårsmiddag

Pris: Nyårsmiddag, 4 rätter: 995:-/person

Menyn

Snacks
Totopops & green sauce
Memphis sushi
Rockefeller oysters

Build your own lobster roll
Lobster & crab slaw / Smoked bonemarrow / Gremolata / Brioche

Meat tray
Brisket
Korean porkbelly

Sides
Pit beans / Smashed potatoes / Mac’n’Cheese / Side Caesar / Korean BBQ sauce / Alabama sauce / Buttermilk mayo / Holy Smoke BBQ sauce

Dessert
Vanilla & bacon waffle

Climate impact: 7,96 kg CO₂e*

Det går även att få nyårsmiddag för barnen. Upp till 12 år är det halva priset.

Vi har tyvärr inte möjlighet att erbjuda vegansk eller vegetarisk meny.

*Climate impact
We calculate the carbon footprint of our menus based on climate impact to enable sustainable choices and to do our bit to reduce the climate impact of food.
In order to achieve the UN’s climate goals for 2030, each person should have a carbon footprint of, on average, 0.5 CO2e per meal or 11 CO2e per week.