På Corner – Fueled by Holy Smoke BBQ firar du in det nya året i en restaurang där rök och eld sätter tonen.
Fira med goda vänner, fest, god mat och dryck. Här kan du fira hela dagen.
Vi erbjuder nyårslunch burger-style på dagen och på kvällen en nyårsmiddag, en sharingmeny, i 4 serveringar.
När kvällen närmar sig tolvslaget ökar vi volymen och i baren laddas det upp med god dryck.
Vi har öppet 12.00-01.00. I baren är du välkommen på drop-in.
Nyårslunch Burger style
Vi serverar från vår nyårslunch 12.00-16.00.
Boka Burger lunch
Smoked Aubergine Burger 245:-
Smoked aubergine / Carolina sweet slaw / Pickles / BBQ sauce / Sweet bun / Crispy fries
0,32 kg CO₂e*
Crispy Smoky Chicken 245:-
Smoked & deep-fried chicken / Buttermilk mayo / Lettuce / White onion / Pickles / Sweet bun / Crispy fries
0,91 kg CO₂e*
Cheeseburger 245:-
Ground beef patties / Pickled cucumber / Cheddar cheese / Chipotle mayo / Sweet bun / Crispy fries
6,50 kg CO₂e*
Top of your lunch – Onion rings & dip 20:-
King Size 265:-
Shrimps / Rye bread / Egg / Mayonnaise / Lettuce
3,53 kg CO₂e*
För barn erbjuds Kids Burger samt Kids Size räkmacka.
Nyårsmiddag
Fira årets sista dag här på Corner – Fueled by Holy Smoke BBQ! God mat & härlig stämning. Kvällens meny är en 4 rätters sharingmeny.
Vi erbjuder två sittningstider, ankomst kl 18.00 (till 20.00) eller ankomst 20.30.
Pris: Nyårsmiddag, 4 rätter: 995:-/person
Menyn
Snacks
Totopops & green sauce
Memphis sushi
Rockefeller oysters
Build your own lobster roll
Lobster & crab slaw / Smoked bonemarrow / Gremolata / Brioche
Meat tray
Brisket
Korean porkbelly
Sides
Pit beans / Smashed potatoes / Mac’n’Cheese / Side Caesar / Korean BBQ sauce / Alabama sauce / Buttermilk mayo / Holy Smoke BBQ sauce
Dessert
Vanilla & bacon waffle
Climate impact: 7,96 kg CO₂e*
Det går även att få nyårsmiddag för barnen. Upp till 12 år är det halva priset.
Vi har tyvärr inte möjlighet att erbjuda vegansk eller vegetarisk meny.
*Climate impact
We calculate the carbon footprint of our menus based on climate impact to enable sustainable choices and to do our bit to reduce the climate impact of food.
In order to achieve the UN’s climate goals for 2030, each person should have a carbon footprint of, on average, 0.5 CO2e per meal or 11 CO2e per week.