Weekends at Corner

Hos oss kan du hänga hela helgen. Fira in fredagen med Finally Friday, after work-priser i baren och skön livemusik. På lördagen är det dags för vår unika brunch och på söndagen kan du ta med kompisarna, hänga i vår mysigaste restaurangdel och njuta av det bästa från vår meny, inspirerad av sydeuropeiska smaker och nordamerikanskt buller.

Finally Friday

Fira fredagen med oss! After work-priser i baren på utvalda öl och bubbel 16.00-18.00 och livemusik 17.00-20.00.
(Finally Friday är tillbaka igen den 27 januari.)

Läs om Finally Friday

Saturday Brunch

Varje lördag erbjuder vi en härlig brunch. Ta med familj och vänner till Korsvägen och njut av att det bara är lördag - helgen är ung.

Läs mer om vår brunch

Soft Sunday

Ta med kompisarna och häng hos oss. Njut av den bästa söndagsmaten från vår meny, sitt i sköna soffor och se dagens match på TV.

Läs mer om Soft Sunday

Att göra i Göteborg i helgen

Har du inget att göra i helgen så kan du alltid komma och hänga på Corner! På fredagarna har vi aw-priser i baren och livemusik för att starta helgen på bästa sätt. Sväng förbi oss efter jobbet och säg till vännerna att möta dig här.

På lördagar serverar vi lördagsbrunch så ta en skön sovmorgon innan du kommer hit och njuter av vår sharingmeny. Med inspiration från New York har vi en härlig blandning att rejäl mat och söta godsaker. En perfekt start för en dag på stan eller för en lugn lördag.

Under söndagarna så är det perfekt att komma förbi och titta på matchen på våra skärmar, spela lite shuffleboard och elektronisk dart eller varför inte beställa in en god söndagsmiddag.

Vår restaurang har öppet hela helgen så ta med dig vänner och familj och njut av en god middag eller lunch.
För er med barn så är vi en familjevänlig restaurang där barnen har en egen liten lekhörna dit de kan gå när de inte vill sitta stilla längre. Perfekt för både er och barnen.

Corner är en plats att umgås och hänga på så kom hit och njut av sällskapet.