Sport på TV

Sportbar - mitt på Korsvägen i Göteborg

Sportbar - mitt på Korsvägen i Göteborg

Välkommen att se på den bästa sporten hos oss på Corner.
Vi visar Champions League, Premier League, Europa League, Conference League, SHL, Formel 1, Allsvenskan, Superettan och större internationella turneringar, som VM och EM i handboll. Självklart visar vi både sommar och vinter-OS när det är dags.
Boka bord i samband med matchen eller kom förbi på drop in och se på sport i vår bar.

Sport på tv

Torsdag 16 mars
Kl. 19.45 Djurgårdens IF – Lech Poznan

Fredag 17 mars
Kl. 19.00 Färjestad BK – Frölunda HC
Kl. 21.00 Chelsea – Borussia Dortmund

Lördag 18 mars
Kl. 12.45 Skidskytte: Jaktstart (H)
Kl. 15.10 Skidskytte: Jaktstart (D)
Kl. 16.00 Southampton v Tottenham Hotspurs
Kl. 18.30 Chelsea v Everton

Tisdag 21 mars 
Kl. 19.30 Malmö – Brynäs

Onsdag 22 mars
Kl. 19.00 WGC – Dell Match Play Championship – Day 1

Torsdag 22 mars 
20.45 Danmark – Finland (EM- Kval)

Boka matchbord Se vår meny

Välkommen på drop in i mån av plats.

Corner – en sportbar i Göteborg

Corner är en sportbar i Göteborg som ligger bredvid Gothia Towers, precis vid Korsvägen. Vi visar många av de viktigaste matcherna och tävlingarna på restaurangens TV-skärmar. Veckans schema hittar du här ovanför.

Corner är ingen vanlig sportbar utan här finns flera avdelningar att besöka vid olika tillfällen. I sportdelen visas matcherna i en trevlig miljö där man verkligen vill hänga kvar och umgås med både vänner och familj. Här kan du beställa mat och äta samtidigt som du kollar på matchen.

Är det någon i gänget som inte är lika sportintresserad som du kan de passa på att spela shuffleboard eller dart under tiden och ha minst lika trevligt.

I början av lokalen hittar du vår vanliga restaurangdel där du kan äta en trevlig middag när du inte är ute efter sport. Vi har även en mer avskild del som passar utmärkt för att bara ta något gott att dricka och trevligt häng – eller kanske för en avslappnad dejt.

Vi har ett brett utbud av lokal öl, goda drinkar och ta gärna en titt på vår trevliga meny. Kom förbi spontant eller boka bord!