Cornhole Spel

Kom till vår uteservering och spela Cornhole – ett roligt och spännande spel där du kan utmana vänner, familj och kollegor på en rolig match. Det är enkelt att spela och vem som helst kan delta utan tidigare erfarenhet.

Pris: 60 min – 200:-/bana
Hur:  Drop in

Cornhole regler
2-4 personer spelar på en cornhole-bana och kastar cornhole-påsar mot motsatt bräda. Målet är att träffa den motsatta brädan och helst i hålet i brädan. När ni kastar så måste ni stå på varsin sida av brädans framkant och fötterna får inte vara längre fram än brädan. Ni slänger varannan gång och varje lag slänger alltså 4 påsar var.

Du får poäng när ditt lags påsar går igenom hålet eller stannar på brädan. Hänger påsen på kanten och vidrör marken så avlägsnas påsen. När alla påsar är kastade ger en påse som ligger kvar på brädan 1 poäng. En påse som gått genom hålet är värd 3 poäng.

När ni har kastat en omgång (alla 8 påsar) så räknar ni ihop poängen och den som har högst poäng får räkna mellanskillnaden som poäng. Tex om ena laget får 6 poäng och det andra 4 poäng så får det vinnande laget 2 poäng. Får ni samma poäng så delas inga poäng ut. Det lag som är först till 21 poäng vinner. På plats får du utförligare regler – Välkommen!